Cum să devii rapid cea mai bună variantă a ta!

Oamenii se schimbă dacă vor să se schimbe și dacă știu cum să se schimbe. Sfarmă Piatră  te motivează să te transformi ca femeie așa cum nu ai fi crezut vreodată că e posibil!

Ia-ți ghidul Sfarmă Piatră și treci cu adevărat la treabă!

OK, îl vreau acum - 167 Lei

Câteva dintre lucrurile pe care le vei învăța:

  1. Starea de bine - lucrurile simple de care depinde starea ta de bine. Unul dintre aceste lucruri îți influențează o grămadă de aspecte ale vieții. Poate fi o influență benefică sau una nocivă, depinde de tine cum vei fi afectată.
  2. Forța minții  - cum să ai un psihic puternic. Oamenii nu se nasc puternici mental, devin așa. Afli cum să-ți dezvolți capacitatea de-a-ți controla emoțiile în momente dificile și-n interacțiunile cu cei din jur. Îți dezvolți capacitatea de-a face lucruri pe care alții refuză să le facă pentru simplu fapt că le consideră dificile sau peste puterile lor. 
  3. Forța corpului  - cum să-ți dezvolți o musculatură aromonioasă cu ajutorul unor exerciții simple și extrem de eficiente. Nu, nu e vorba de vreun program minune, e vorba de exerciții care presupun efort fizic. De asemenea,  afli ce alimente ar trebui să mănânci dacă vrei să fie sănătoasă și să ai o masă corporală în limitele normalului
  4. Carismă - cum să devii interesantă pentru cei din jur fără să fii nevoită să te folosești de bani, aspect fizic, meseria pe care o ai etc. Totul cu ajutorul felului tău de-a fi, a comportamentului tău, a atitudinilor tale. Orice calitate ai avea, vei învăța s-o faci să devină și mai strălucitoare. Poți folosi aceste sfaturi pentru a stârni inclusiv atracție în relație cu bărbații. Nu e treaba mea, e alegerea ta :)
  5. Atitudine - poți să-ți trăiești viața într-o grămadă de feluri, dar doar unele dintre acestea te împlinesc cu adevărat ca om. Afli cum să te comporți cu cei din jur, cum să reacționezi în diferite situații, ce să faci când ajungi în posturi dificile pentru tine. Atitudinea ta față de tot și de toate contează mai mult decât îți închipui. 
  6. Relația cu banii - ce să faci pentru ca banii să depindă de tine într-o zi. Cum să-i faci, cum să-i păstrezi, cum să-i înmulțești. Ponturi legate de finanțele personale pe care le poți aplica și dacă ai bani puțini, și dacă te descurci deja bine. Dacă ai deja foarte mulți bani, foarte probabil n-ai nevoie de sfatul meu. 
  7. Ce să citești ca să conteze - o listă de cărți care merită cu adevărat citite. Majoritatea acestor cărți te vor influența decisiv prin simpla lor citire, restul vor fi importante doar dacă aplici ceea ce descoperi în paginile lor. În plus, lista este ierarhizată astfel încât să ai un traseu clar al lecturilor pentru a putea folosi cunoștințele acumulate cât mai rapid.
  8. Focus, organizare, productivitate - cum să-ți organizezi viața astfel încât să faci ceea ce contează și să eviți pierderile de timp. Îți dezvălui sistemul meu de organizare a timpului și a proiectelor mele. Partea cu adevărat bună la acest sistem este că-i rapid de pus în practică, e ușor de urmat și îți limpezește drumul de la plan la acțiune. 
  9. Filosofie de viață - o filozofie de viață ușor de aplicat și foarte, foarte practică. E veche de câteva mii de ani, verificată de oameni care au trăit vremuri mai grele decât cele trăite de noi, nu implică chestii religioase, dat în bobi, misticism, seminarii cu yoghini sau alte lucruri cărora eu nu le-aș putea face față. E genul de filozofie care te poate orienta deștept în fiecare moment al vieții tale. Nu o spun eu, o spun șefi de companii, militari de carieră, șefi de state, sportivi de succes etc.

Ia-ți ghidul Sfarmă Piatră acum și treci cu adevărat la treabă!

OK, îl vreau acum - 167 Lei

Ai vreo întrebare? Dă-mi un mail: